Thinking Out Loud by Ed Sheeran

Standard

Haiii blog!!🙂 Udah lamaaa ga ngepost… Lagi banyak kerjaan, banyak buku yg belum dibaca dan banyak social media yg bikin distract bwt ngeblog.. intinya buanyak alesan hahahaa….

Okeh kali ini gw mo coba yg ringan dulu, gw mo ngepost video clip sama liriknya aja. Lagunya Ed Sheeran yg judulnya Thinking Out Loud ini, lagunya enak, liriknya ngena banget, tentang sepasang manusia yang masih saling jatuh cinta dan ingin tetap jatuh cinta sampe tua, tapi pengen rasanya tetep pas mereka masih umur 23. Jadi ngebayangin kelak bakal jatuh cinta kaya lirik itu. Lirik itu bilang, meskipun aku sering salah dan mengulanginya lagi, aku harap kamu mengerti. Jadi, bawa aku kepelukan cintamu. Cium aku dibawah ribuan cahaya bintang.

Letakkan kepalamu di hatiku yang berdebar. Thinking out loud (ga bisa ngartiin frase ini dalam bahasa Indonesia). Mungkin kita menemukan cinta di tempat yang tepat. *nyeredeett hateee dah nih liriik. Kira-kira gitu klo diartiin dalam bahasa Indonesia.

Video klip lagu ini berisi sepasang kekasih yang sedang merayakan ulang tahunnya dan berdansa bersama, tepatnya menari, disebuah ballrom yang isinya hanya mereka berdua. Dan Ed Sheeran melakukan sendiri adegan tarian tersebut dengan seorang penari profesional. Dan bravo, he’s good dancer!!

Ed Sheeran melakukan latihan selama beberapa bulan sebelum syuting video klip ini. He never dance before, tetapi bisa dilihat he’s like professional dancer. Applause for your effort Ed.

And here are the clip and behind the scene the clip. You will feel like falling in love or maybe i’m just lebay hehehehe……

 

And here are the lyric….

When your legs don’t work like they used to before
And I can’t sweep you off of your feet
Will your mouth still remember the taste of my love?
Will your eyes still smile from your cheeks?And, darling, I will be loving you ’til we’re 70
And, baby, my heart could still fall as hard at 23
And I’m thinking ’bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe just the touch of a hand
Well, me—I fall in love with you every single day
And I just wanna tell you I amSo honey now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
I’m thinking out loud
That maybe we found love right where we are

When my hair’s all but gone and my memory fades
And the crowds don’t remember my name
When my hands don’t play the strings the same way
I know you will still love me the same

‘Cause honey your soul could never grow old, it’s evergreen
And, baby, your smile’s forever in my mind and memory
I’m thinking ’bout how people fall in love in mysterious ways
Maybe it’s all part of a plan
Well, I’ll just keep on making the same mistakes
Hoping that you’ll understand

But, baby, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Place your head on my beating heart
Thinking out loud
That maybe we found love right where we are

So, baby, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Oh, darling, place your head on my beating heart
I’m thinking out loud
That maybe we found love right where we are
Oh, baby, we found love right where we are
And we found love right where we are

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s